.

.

LiV - Why settle for good


Restaurant opening 2.6.2020

We open our restaurant with a brand new menu's!


Opening hours:

Tue-Fri 16-23

Sat 15-23

Valentine's Day Menu

Valentine's day's candle light dinner is almost here! Book a table for this event from our websites.Starting with Champagne Charles Mignon 1er Cru Reserve 


***

Goose breat, -rillettes and cabbage seasoned with truffles


***


Fried scallops and blue mussel risotto


***


Slightly smoked deer fillet,  morel sauce


***


Cheese chosen by the chef


***


Chocolate truffle tart and pistachio ice cream 


75€


Welcome!

Blinis à la LiV

Between 24.01.2019-02.02.2019 we serve blinis at LiV! For this special occasion the Blini menu will replace Menu Gourmand. Come and enjoy! 
The Blini menu


Burbot soup

***

Blini, whitefish roe, red onion and creme fraiche, smoked salmon rillettes

***
Fish of the Day

***

Cheese of the week, chosen by the Chef

***

Chocolate fondant, white chocolate mousse and Cointreau ice cream


65e

Rentoa pönötystä

Aamulehden arvostettu ravintolakriitikko Vesa Laitinen kirjoitti kolumnin Tampereen ravintoloista ja niiden pönötys mahdollisuuksista. Ravintola LiViä markkinoidaankin nimenomaan tämän Laitisen kritisoiman rentouden kautta, sillä kukaan ravintoloitsijoista ei ole halunnut luoda asiakkaille kuvaa jäykästä ja tätä kyseistä pönötystä vaativasta ravintolasta. 

LiV on kuitenkin jokaisen salaa, tai ei niin salaisesti pönötystä rakastavan varsinainen aarre ja kruununjalokivi. LiVissä pönötystä ei vaadita, mutta se on sallittua. Valkoiset pöytäliinat, aina yhtä tyylikäs miljöö, makunystyröitä hellivä ruoka sekä laadukkaat ja aina huolella valitut viinit tarjoavat jokaiselle asiakkaalle salakavalasti tilaisuuden pönötykseen. 

LiVissä palvelu on ensiluokkaista ja jo pelkkä ravintolan työntekijöiden viinitietämys luo asiakkaalle mielikuvan siitä, millaista palvelu on joskus menneisyyden kulta-aikoina ollut. Pelkkä lounaalle piipahtaminenkin tarjoaa siis asiakkaalle tilaisuuden päästä hieman pönöttämään, koska LiV on rennosta imagostaan huolimatta kuin sitä varten luotu.

Pönötykseen ei aina vaadita iltapukuja ja ovella asiakasta vastaanottavaa hovimestaria, vaikkakin LiVissä asiakasta vastassa yleensä ollaankin. Pönötys on mielentila ja ennen kaikkea odotus laadusta sekä arjen yläpuolelle nousevasta luksuksesta. Ja tätä kaikkea LiVissä tarjotaankin, ihan asiakkaan huomaamatta. Ravintola sopii sisustukseltaan hienostuneimmillekkin pönöttäjille, eivätkä ruoka ja juoma jää tässä asiassa millään tapaa jälkeen. Palvelun tasosta puhumattakaan.

Tässä ravintolassa yhdistyy siis kaikki pönötykseen vaadittavat vaatimukset, vaikka sitä ei itse ehkä heti tajuaisikaan. LiV toivottaakin kaikki asiakkaansa lämpimästi tervetulleeksi, pönöttäjistä pikaiselle lounaalle poikkeaviin business-henkilöihin. Meillä saa pönöttää! Tai saapua syömään verkkareissa. Kumpi vain tuntuu kenestäkin parhaalta. 

Rentoa pönöttämistä!


LiV - miksi tyytyä hyvään


Tampereella tapahtuu


Tampereella tapahtuu, osa 2: LiV

Ravintola Wistub Alsace on sulkenut ovensa. Mutta tilalle avautui viikonloppuna ravintola LiV, joka on kahden front-of-house -veteraanin, Mika Lintulan ja Kalle Viljakaisen pitkäaikainen haave (sukunimistä Li + V = LiV).

Viisi tähteä- sivun maininta ravintolasta. Pääset lukemaan koko jutun tästä.

Ravintola LiV avautuu Laukontorin laidalle - omistajakimarassa kaupungin maineikkain hovimestari Mika Lintula - Kohokohdat.fi 


Laukontorin laidalle avautuu tammikuun loppupuolella uusi, tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV. Myös ravintolan juomapuoli tulee taatusti olemaan ammattitaidolla operoitu, sillä yksi ravintoloitsijoista on mm. maineikkaan Tiiliholvin hovimestarina pitkään toiminut Mika Lintula.

Wistub Alsacen tarina päättyi vuodenvaihteessa, mutta pian samoissa tiloissa omansa aloittaa ravintola LiV. Ravintoloitsijakolmikosta paikalla ravintolassa tulevat toimimaan salia hallinnoiva Lintula sekä samoin salin puolella häärivä Kalle Viljakainen. Ravintolan nimikin juontaa juurensa heidän sukunimistään. Keittiömestariksi taas on tulossa nimekäs ja taidokas osaaja, jonka nimi paljastetaan lähiaikoina.

Lue koko juttu: kohokohdat.fi

Ravintola on avattu!

Ravintolan sali ja keittiö uusittiin kokonaan, jotta tarjoiltavaksi tuleva laadukas ruoka ja juoma saa niiden arvoisen ympäristön. Lähes kuukausittain vaihtuvalta ruokalistalta löytyy aina kasvisvaihtoehto ja paljon muitakin upeita annoksia. Ruoan valmistuksessa hyödynnetään kauden tuoreimpia raaka-aineita, helmikuussa niitä ovat ankka, made ja viikuna. 

Erittäin laajan viinitietouden perusteella valittu ja koottu viinilista sisältää kaikille jotakin. Ja jos viini ei maistu, löytyy vaihtoehtona mm. oluita. 

 Ravintolaa pääsee seuraamaan instagramista nimellä "ravintolaliv" ja sen facebook sivuilta. 

Opening hours


Tue-Fri  16-23                                        

Sat        16-23