Menumme
Love at first bite

Alkuruoat 



Ankanmaksamoussea, portviini-sipulihilloke ja briossia 


Toast skagen, uppomuna ja fenkoli-sitrussalaattia


Tattikeittoa, tryffeli Crème fraîche 


Haudutettua häränrintaa, friteerattua mustajuurta ja pikkelöityjä sieniä






16e



15e


10e


14e


Pääruoat




Kasvisgnoccheja, paistettua provlone-juustoa

Päivän kala


Saksanhirven filettä, tummaa salottikastiketta


Paistettua sorsanrintaa, sorsakroketti ja sherry-reduktiota










24e


24-28e


29e


28e


Jälkiruoat 



Juustolautanen

Manteli- omenatorttua, karamellijäätelöä

 

Hasselpähkinäbavaroise, maitosuklaasorbettia


Tyrnisemifreddo, lakritsikreemiä ja valkosuklaa -brownieita






8e


10e


10e


10e

Menu 1


Toast skagen 

Uppomuna ja fenkoli-sitrussalaatti


Saksanhirven filettä

Tummaa salottikastiketta


Keittiömestarin valitsema viikon juusto


Manteli- omenatorttua

Karamellijäätelöä


55e



Menu 2


Haudutettua häränrintaa

Friteerattua mustajuurta ja pikkelöityjä sieniä


Päivän kalaa


Keittiömestarin valitsema viikon juusto


Hasselpähkinäbavaroise

Maitosuklaasorbettia


55e



Menu Gourmand


Vaihtuvan sisällön vuoksi Menu Gourmand löytyy ravintolan liitutaululta.

65e


Starters



Duck liver mousse, port wine- onion compote and brioche 


Toast skågen, poached egg and fennel- citric salad


Bolete soup, truffle Crème fraîche 


Braised brisket, deep fried black salsify and pickled mushrooms







16e



15e


10e


14e



Main Courses




Vegetarian gnocchies, fried provolone cheese 


Fish of the Day 


Red deer fillet, dark shallot sauce


Fried duck breast





Desserts



Cheese Plate


Almond apple tart, caramel ice cream  


Hazelnut bavaroise, milk chocolate sorbet


Sea buckthorn semifreddo, licorice creme and white chocolate brownies









24e


24-28e


29e


28e








8e


10e


10e


10e




Menu 1


Toast skågen

Poached egg, fennel- citric salad


Red deer fillet

Dark shallot sauce


Cheese of the week, chosen by the Chef


Almond apple tart

Caramel ice cream


55e


Menu 2


Braised brisket

Deep fried black salsify and pickled mushrooms


Fish of the Day


Cheese of the week, chosen by the Chef


Hazelnut bavaroise

Milk chocolate sorbet


55e




Menu Gourmand


You can find Menu Gourmand from the restaurants blackboard


65e