Menumme
Love at first bite

Alkuruoat 



Graavattua siikaa, savusiikamoussea ja siianmätiä


Hanhenrintaa ja koipirilletteä


Merirapukeittoa ja konjakkikermaa


Ankanmaksamoussea






15e


14e


12e


16e


Pääruoat




Poron fileetä, frikadelliä ja portviinikastiketta

Päivän kala


Ylikypsää karitsan kylkeä ja paahdettua valkosipulikastiketta


Punajuuririsottoa ja vuohenjuustoa










30e


24-28e



28e


24e


Jälkiruoat 



Juustolautanen

Suklaa-pähkinätorttua ja kirsikkajäätelöä

 

Rommibaba ja baileysjäätelöä


Karamelli-tuorejuustomoussea ja mustaherukkasorbettia





8e


10e


10e


10e

Menu 1


Graavattua siikaa

Savusiikamoussea ja siianmätiä


Poron fileetä

Frikadelliä ja portviinikastiketta


Keittiömestarin valitsema viikon juusto


Suklaa-pähkinätorttua

Kirsikkajäätelöä


57e




Menu 2


Hanhenrintaa ja koipirilletteä


Päivän kalaa


Keittiömestarin valitsema viikon juusto


Rommibaba

Baileysjäätelöä


55e



Menu Gourmand


Vaihtuvan sisällön vuoksi Menu Gourmand löytyy ravintolan liitutaululta.

65e


Starters



Slightly salted white fish, white fish mousse and roe 


Goose breast and rillette 


Crawfish soup with cognac cream 


Duck liver mousse 






15e



14e


12e


16e



Main Courses




Fillet of reindeer, frikadell and port wine sauce


Braised lamb and garlic sauce


Beetroot risotto and goat cheese


Fish of the Day 





Desserts



Cheese Plate


Chocolate-nut tart and cherry ice-cream


Rumbaba and baileys ice-cream


Caramell- cream cheese mousse and blackcurrant sorbet 









30e


28e


24e


24-28e








8e


10e


10e


10e




Menu 1


Slightly salted white fish

White fish mousse and roe


Fillet of reindeer

Frikadell and port wine sauce


Cheese of the week, chosen by the Chef


Chocolate- nut tart

Cherry ice-cream


57e


Menu 2


Goose breast

Rillette


Fish of the Day


Cheese of the week, chosen by the Chef


Rumbaba

Baileys ice-cream


55e




Menu Gourmand


You can find Menu Gourmand from the restaurants blackboard


65e